Visingsö

Aktivitet

Visingsö Cykeluthyrning

Kontakta Oss


Tfn: 070 772 76 67
E-post: info@visingsocykeluthyrning.se

Beskrivning


Visingsö Cykeluthyrning ligger precis i anslutning till färjeläget och du ser oss tydligt när du stiger av färjan efter din resa från Gränna. Visingsö Cykeluthyrning har legat på samma plats sedan 1978 och det är till oss man vänder sig när man vill hyra sin cykel. Hos oss hittar du cyklar av bra kvalitét och alltid med cykelkorg. Hjälm ingår i priset om du önskar och är du under 15 år så är det obligatoriskt. Vi har valt att satsa på bra cyklar man kan känna sig trygg med. Vi har också tillgång till barncyklar och önskar du det, meddela oss gärna det i samband med din bokning.

Möjlighet finns givetvis att välja till barnsadel och cykelkärra om så önskas. Vi har öppet dagligen juni till september. För och eftersäsong finns vi inte alltid på plats, men kontakta oss gärna om du vill boka din cykel så ser vi givetvis till att möta upp dig när du besöker Visingsö och oss. Du betalar din cykel med kort, kontant eller via faktura om det är överenskommet.

Vanlig cykel för vuxen kostar 100 kr/dag. Önskar man hyra en cykel i tre timmar kostar detta 75 kr och önskar man ett helt dygn kostar det 130 kr. För övriga priser för tillbehör, barncyklar, grupprabatter, fakturafrågor och eller annat, kontakta oss!

För och -eftersäsong tar vi emot förbokningar. När som helst på året kan du hyra din cykel.

Mer information på www.visingsocykeluthyrning.se eller ring 070 772 76 67

Hjärtligt välkomna!

Karta

Adress: Visingsö Cykeluthyrning, , Visingsö