Visingsö - Visingsös officiella webbplats

Hjälp

Jag har en privat stuga eller ett rum jag vill hyra ut och vill lägga upp informationen på Visingso.net, hur går jag tillväga?

För att få lägga upp din privatstuga/rum på visingso.net, måste du fylla i och skicka in formuläret ”Privat Stuga” med dina uppgifter och information om din privatstuga/rum. Efter att du blivit godkänd, skapar ansvarig från Näringslivföreningen din ”minisite” och du får tillgång till den genom din kontrollpanel när du är inloggad. Kostnaden för en stugsida är 500 kr per år och du är då med och stöttar föreningen samt bidrar till att vi kan hålla en fortsatt kvalité på sajten. Fakturor mejlas till den mejladress som anges när man ansöker om sin nya sida.

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret för ”Privatstuga/rum”.

Jag är näringsidkare på Visingsö. Hur får jag tillgång till en egen ”minisite” på Visingso.net?

För att skapa din egen ”minisite” för ditt företag på visingso.net, måste du fylla i och skicka in formuläret ”Näringsliv ansökan”. Där fyller du i dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din verksamhet. Efter du blivit godkänd, skapar ansvarig från Näringslivsföreningen din ”minisite” och du får tillgång till den genom din kontrollpanel när du är inloggad.

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret för ”Ansökan Näringsliv”.

Jag är ansvarig för en förening på Visingsö, hur får jag tillgång till en egen ”föreningssida” på Visingso.net?

För att skapa din egen ”minisite” för din förening på visingso.net, måste du fylla i och skicka in formuläret ”Förening, ansökan”. Där fyller du i dina kontaktuppgifter och en beskrivning av din förening. Efter du blivit godkänd, skapar ansvarig från Näringslivsföreningen din ”minisite” och du får tillgång till den genom din kontrollpanel när du är inloggad.

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret för ”Ansökan Förening”.

Hur tar jag del av och kan vara aktiv i forumet på Visingso.net?

För att skapa egna diskussioner och inlägg på forumet, måste du vara inloggad på visingso.net. När du skapar ditt konto på visingso.net godkänner du också de användarvillkor som finns för forumet och sajten. Klicka här för att se användarvillkoren.

Hur loggar jag in på Visingso.net?

Klicka här för att logga in

Hur skapar jag ett konto på Visingso.net?

Klicka här för att skapa ett nytt konto.

Jag har glömt mitt lösenord, hur går jag tillväga för att få ett nytt?

Klicka här för att få ett nytt lösenord.

Har du övriga frågor som rör innehållet och eller utformningen av Visingso.net kontakta Näringslivsföreningen och ansvarig för sajten.