Wisingsö Hotell & Konferens

Wisingsö Hotell & Konferens är en lugn oas mitt i Vättern. Lämna vardagen på fastlandet och kliv på färjan. Ljudet av vågskvalp och stillheten tar vid. En kort stund senare kliver du i land på vår magiska Ö. Låt personalen på Wisingsö Hotell & Konferens ta hand om dig och njut av din vistelse.

Visingsö Pensionat

Visingsö Pensionat ligger mitt i vackra ekskogen, ca 800 meter ifrån Visingsö hamn.​

Pensionatet har 4 rum med toalett & dusch. Alla rum har även en sittgrupp & tv.

Perfekt boende för den stora familjen eller den lilla konferensen.

Visingsö Ställplats

Visingsö ställplats
Beläget i hamnen på Visingsö ligger Visingsö Ställplats. Här har ni möjlighet att bo i ekskogen med utsikt över hamnen och Vättern.

Här kan ni följa färjorna när de anländer och avgår, ett stenkast bort har ni den vackra, lummiga Ekskogen.

Visingsö Vandrarhem

Visingsö Vandrarhem ligger mitt på Visingsö, 3 km från hamnen norrut vid Wisingsö Hotell & Konferens

​Vandrarhemmet har 48 rum i 12 olika byggnader. Toalett i varje byggnad & gemensamma duschar & två fullutrustade kök i två servicebyggnader.

Tempelgården

Konstnärsgård i en unik miljö. Här finns övernattningsstugor, Katherine Tingleys Tempel som konsthall med tavlor av gårdagens skapare av Tempelgården ; Visingsökonstnären Olle Krantz, skulpturpark.

Idag inryms även ett enklare cafe i runda huset och utställning med keramik av Catrin Leo, en av nuvarande ägare av Tempelgården.

Gyllene Knorren

Gyllene Knorren är beläget på Visingsös västra sida med underbar kvällssol och utsikt över Vättern. Här kan ni njuta av lantligt boende med hela familjen, ha nära till djur och skog och boka olika aktiviteter. Kom och träffa minigrisarna Valle, Estelle och Babsan, hästen Barizta och många fler!

Vill du stanna över natt eller vistas en längre tid på ön finns det många möjligheter till boende. Allt från vandrarhem med självhushåll till hotell och privata stugor.

 

Vill man bosätta sig för gott på ön, finns det även möjlighet till att långtidshyra både lägenheter och villor genom Junehem AB.

Nedan hittar du mer information och vill du veta mer klickar du dig vidare till önskade boendeformer och anläggningar.

Boende på Visingsö

  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Visingso.net är Visingsös officiella guide inför och under ditt besök på vår vackra ö. Här hittar du all information du behöver. Upplevelser, boende, evenemang, cafeér , restauranger, butiker, aktiviteter och sevärdheter. Visingso.net drivs av Visingsö Näringslivsförening.

Jönköpings Län