1/1

Lilla Visingsö

Vi ville skapa en plats och samla allt det fina och bra som finns på Visingsö och dela med oss av Visingsö men här, i Gränna.

Av alla de turister som besöker Gränna är det inte ens tio procent som besöker ön men det hoppas vi kunna ändra på, och har vi då bara lyckats locka över en person varje dag så är vi nöjda!

Hos oss kan man äta glass, dricka kaffe, få hem sitt fina fläskkött från Visingsögrisen, köpa mjöl på lösvikt direkt från Bengtsgården och dricka en Premium Äppelmust från ön. Vi har böcker om ön, blommor från Torps, lokalt producerad honung, örter, färska ägg m.m.

Hantverken från ön såsom Visingsösnickeris trädetaljer, keramik och stickat visar vi också upp stolt.

Vi har tagit fram en grym polkagris, Wisingsöstången som bara den med sin fräscha smak, lockar över en att ta färjan över till ´Äpple och honungsland´:)

Vi förmedlar även boende, upplevelser som ridning och Alpacka safari!

Brahegatan 63, 563 32 Gränna, Sweden

internet.png
  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Visingso.net är Visingsös officiella guide inför och under ditt besök på vår vackra ö. Här hittar du all information du behöver. Upplevelser, boende, evenemang, cafeér , restauranger, butiker, aktiviteter och sevärdheter. Visingso.net drivs av Visingsö Näringslivsförening.

Jönköpings Län