Visingsö ställplats

Beläget i hamnen på Visingsö ligger Visingsö Ställplats. Här har ni möjlighet att bo i ekskogen med utsikt över hamnen och Vättern.

 Här kan ni följa färjorna när de anländer och avgår, ett stenkast bort har ni den vackra, lummiga Ekskogen.

Vi har 50 st platser med el. Här finns även Wc/dusch, latrintömning, färskvatten. Gångavstånd till Restauranger, Visingsborgs slott, Leklandet och mycket mer under sommarsäsongen.

 

Ställplatsen är öppet hela året.

Boka och betala din plats på  www.visingsostallplats.se

 • Facebook - Grey Circle

Villavagnar uthyres, intill hamnen och ekskogen på Visingsö

Villavagnarna är belägna i hamnen på Visingsö (Visingsö Ställplats) och är ett bekvämt boende för er som vill ha lite extra komfort. Plats finns för 4+2 personer.

 • Ca 40 kvm

 • Fullt utrustat kök

 • Allrum med stor bäddsoffa/hörnsoffa & matbord

 • 2 st toaletter med dusch

 • Möblerat eget altandäck

 • Grillplats finns på området

 • Gratis Wifi

 • Gratis parkering ca 50 meter från vagnen

 • Ca 100 meter till Vättern och Visingsö Hamn

 • Servicebyggnad med tvättmaskin finns på området

 • Djur ej tillåtet

Villavagnarna har 3 sovrum, ett med dubbelsäng (140 cm bred) och 2 sovrum med en enkelsäng. I allrummet finns en bäddsoffa med plats för 2 personer.

I köket finns all nödvändig köksutrustning som spis, ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och kyl/frysskåp.

Det finns 2 st toaletter med dusch i villavagnen, det går också bra att använda sig av vår servicebyggnad på området. Där finns även tvättmaskin.

Lakan och handdukar medtages av gästen. Om du glömt lakan eller handduk så finns möjlighet att köpa på plats. En uppsättning med 1 lakan, 1 örngott och 1 påslakan kostar 200 kr. En uppsättning med 1 stor och 1 liten handduk kostar 200 kr.

Slutstädning ombesörjes av gästen före avresa. Se till att lämna boendet i samma skick som det var när du kom. Checklista för städning, städutrustning, rengöringsmedel samt dammsugare finns i vagnen. Vill du slippa att städa, går det att boka slutstädning mot en kostnad av 1500 kr.

Slutstädning bokas alltid i samband med villavagnsbokningen.

 

Incheckning sker mellan kl. 15.00-18.00 på ankomstdagen. Nyckel överlämnas efter överenskommelse, ring 0390-41919 eller maila info@visingso.com för att bestämma tid för att hämta nyckeln.

 

Utcheckning sker senast kl. 11.00 på avresedagen.

 

Bokningen av villavagnen är bindande. Eventuell avbokning ska ske till oss via mail till info@visingso.com minst 7 dagar före er ankomstdag. Vi erhåller då 10% av bokningsbeloppet. Våra återbetalningsregler är detsamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångra er. Om vistelsen avbryts i förtid ges inte någon återbetalning för de dagar ni inte nyttjar den hyrda villavagnen.

Sophantering finns intill servicebyggnaden på området.

 

Räddningstjänsten finns även här på Visingsö, och de har ett tätt samarbete med Sjöräddningssällskapet.

 

Ring 112 vid olycka/sjukdomsfall.

 

Personen som står som bokningsansvarig ska vara över 20 år.

Kontakt:

                          Epost: info@visingsostallplats.se

Telefon 0390-41919

 

www.visingsöställplats.se

www.visingsö.com

1/3

Visingso.net är Visingsös officiella guide inför och under ditt besök på vår vackra ö. Här hittar du all information du behöver. Upplevelser, boende, evenemang, cafeér , restauranger, butiker, aktiviteter och sevärdheter. Visingso.net drivs av Visingsö Näringslivsförening.