Näringsliv på Visingsö

M Wetter Bygg AB

M Wetter Bygg AB utför det mesta inom renoveringar, nybyggnationer. Vi är Våtrumsbehöriga enligt BKR.

Mer information finns på vår hemsida www.mwbyggab.com

Välkomna att höra av er.

Dans Alltjänst

Dans Alltjänst Visingsö gör nästan allt som inte har med el och rör att göra.
Med en bred bakgrund som murare, golvläggare, målare, trädgårdsmästare och annat så kan jag hjälpa dig med nästan allt du behöver hjälp med i och utanför hemmet.

Visingsö Industriförädling

Visingsö Industriförädling är en finmekanisk verkstad där du bestämmer vad jag ska tillverka. Verktyg och Prototyper ,men även små tillverkningsserier är av intresse. Min ide är att förädla en råvara till färdig produkt så mycket som möjligt. Därför är det breda utbudet av maskiner nödvändigt.

Senapsfabrikörn i Småland AB

Vi är ett litet familjeföretag och vår tillverkning sker småskaligt och produkterna tappas och etiketteras för hand i fabriken på Visingsö.

Vi letar hela tiden nya återförsäljare över hela landet.

Vår önskan är att hitta butiker med lite känsla i som vill sälja en produkt från Visingsö..

Edlunds El & Montage AB

Edlunds El & Montage utför elinstallationer, service och underhåll, installationer av larm såsom brandlarm och inbrottslarm.
Självklart är kundens önskemål och behov alltid i fokus och tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig och dina behov.

Visingsögrisen

Visingsögrisen startade vintern 2017 av mig, Sara. Jag och min sambo Jimmy haft slaktsvinsuppfödning i flera år och tror på närproducerad mat utan flera mellanhänder och på så sätt föddes Visingsögrisen.
Sen årsskiftet 2020 så driver vi gården tillsammans med våra barn, Edwin o Tilde

  • Facebook
  • Instagram Social Ikon

Visingso.net är Visingsös officiella guide inför och under ditt besök på vår vackra ö. Här hittar du all information du behöver. Upplevelser, boende, evenemang, cafeér , restauranger, butiker, aktiviteter och sevärdheter. Visingso.net drivs av Visingsö Näringslivsförening.

Jönköpings Län