Stall Roempke

 Vi har hästar till uthyrning och försäljning. Vårt motto är alltid att du som kund ska vara nöjd och tillämpar därför vi “Hyr först och köp sedan”. Du har då som kund möjlighet att känna efter om hästen du valt är den rätta eller vill byta den mot en annan häst. Kika gärna runt på vår sida och kontakta oss gärna för att boka in en tid för visning och provridning.

 

Hos oss och på gården finns det mängder av aktiviteter. Året runt. Vi har ridhus , inhägnad ridbana utomhus, volt och givetvis har vi tillgång till öns vackra natur. Vi erbjuder även hö och hösilage till försäljning. Läs mer om oss och gården i menyn här ovan och tveka inte att tag kontakt om du har frågor och funderingar. För dagsaktuella nyheter häng gärna med oss på både Facebook och Instagram.

www.stallroempke.com

Välkomna!

KONTAKT

STALL ROEMPKE

Erstad Västergård 564 94 Visingsö

Tfn:  0739 – 846 581

Mejl: sofie@stallroempke.com

www.stallroempke.com

1/2

Visingso.net är Visingsös officiella guide inför och under ditt besök på vår vackra ö. Här hittar du all information du behöver. Upplevelser, boende, evenemang, cafeér , restauranger, butiker, aktiviteter och sevärdheter. Visingso.net drivs av Visingsö Näringslivsförening.