Torp Ingemarsgård

Välkomna till en riktig juvel på Visingsö! Huset är ursprungligen från 1860, men är totalrenoverat och tillbyggt 2008. Med stora ytor och gott om sängplatser får man lätt plats många och det rymliga köket på 50 kvm blir en naturlig samlingsplats med strålande sjöutsikt.

 

Den stora gräsmattan inbjuder till bollspel och lek, och under juli dignar träden på framsidan av bigarråer. Det händer att katt vistas i huset, vilket pälsdjursallergiker kan känna av.


5 sovrum varav 3 med dubbelsäng (totalt 12-14 bäddar). WC på nedre plan och badrum med
toalett och dusch på övre plan. Tomten är totalt på 4000 kvm. Fullutrustat kök med diskmaskin. På övre plan finns TV, men inget befintligt TV-abonnemang. Hdmi-kabel finns som kan kopplas till t.e.x. medhavd dator (WiFi finns). Lakan och handdukar ingår ej.


Nära till allt: badbrygga, mataffär, sevärdheter, gårdsloppisar, tempererad utomhuspool, lekland med minigolf, golfbana, cykelbingo och ett lugn som slår det mesta. På Visingsö finns det ingen anledning att stressa.


På tomten finns studsmatta, gungställning, torkvinda, tre vuxencyklar, cykelbarnstol, tre
barncyklar, två vuxenhjälmar och två barnhjälmar.


Pris per vecka: 9900 kr. Vid kortare vistelser (minst 4 nätter): 1600 kr/natt. Slutstädning kan köpas till för 1000 kr. Betalning sker innan ankomst.
Vid önskemål kan även gästhuset med 4 bäddar, kök och toalett hyras.


Vänligen maila eller ring för mer info eller bokning

Kontakt

Vänligen maila eller ring för mer info eller bokning

Zandra Stenman

Mail: zandrastenman@hotmail.com

Tfn: 0735 26 42 50

1/2