Torp Ingemarsgård

Villa i Torp

Välkomna till en riktig juvel på Visingsö! Huset är ursprungligen från 1860, men är totalrenoverat och tillbyggt 2008. Med stora ytor och gott om sängplatser får man lätt plats många och det rymliga köket på 50 kvm blir en naturlig samlingsplats med strålande sjöutsikt.

 

Den stora gräsmattan inbjuder till bollspel och lek, och under juli dignar träden på framsidan av bigarråer. Det händer att katt vistas i huset, vilket pälsdjursallergiker kan känna av.


5 sovrum varav 3 med dubbelsäng, en familjevåningsäng och en bäddsoffa (totalt 12-14 bäddar). WC på nedre plan och badrum med toalett och dusch på övre plan. Tomten är totalt på 4000 kvm. Fullutrustat kök med diskmaskin. På övre plan finns TV, men inget befintligt TV-abonnemang. Hdmi-kabel finns som kan kopplas till t.e.x. medhavd dator (WiFi finns). Lakan och handdukar ingår ej som standard. Kontakta oss om behov finns.


Nära till allt: badbrygga, mataffär, sevärdheter, gårdsloppisar, tempererad utomhuspool, lekland med minigolf, golfbana, cykelbingo och ett lugn som slår det mesta. På Visingsö finns det ingen anledning att stressa.


På tomten finns studsmatta, gungställning, torkvinda, tre vuxencyklar, cykelbarnstol, tre barncyklar, två vuxenhjälmar och två barnhjälmar. OBS inga fester


Priser hyra:

 

Lågsäsong: 7000kr/vecka, 5000kr/Fredag-söndag

Sommarsäsong:

v.23-25, v.34-40: 9000kr/vecka, 5000kr/fredag-söndag

v.26-33: 11500 kr/vecka.

 

Lillhuset (4 bäddar, kök och toalett) kan hyras till för 2000kr/vecka.


Vänligen maila eller ring för mer info eller bokning

 

Med vänlig hälsning,

Zandra Stenman (Torp Ingemarsgård 21)

Kontakt

Vänligen maila eller ring för mer info eller bokning

Zandra Stenman

Mail: zandrastenman@hotmail.com

Tfn: 0735 26 42 50

Visingso.net är Visingsös officiella guide inför och under ditt besök på vår vackra ö. Här hittar du all information du behöver. Upplevelser, boende, evenemang, cafeér , restauranger, butiker, aktiviteter och sevärdheter. Visingso.net drivs av Visingsö Näringslivsförening.

thumbnail_framsida